Volimo ono što radimo, i u tome smo najbolji !

icon
Brz tim

Neko od nas će u roku od 30 min biti na adresi

icon
Usluge u inostranstvu

Na raspolganje vam stavljamo naše značajno iskustvo u šlepanju vozila u okviru regiona, posebno Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore.

icon
Pouzdani partneri

Pouzdani partneri za saradnju.

icon
Inovativna usluga

Prepoznali smo potrebu za vozilima i opremom specijalizovanim za prevoz vozila sa dva i tri točka

Imate problem, kontaktirajte nas odmah.

Šlep služba Gaga je osnovana 2010. godine na teritoriji opštine Zemun. Uočili smo da je značajnom broju naših komšija bilo potrebno šlepanje auta, motora i/ili kombija, bilo da su u kvaru, havarisana ili neregistrovana, ali nisu imali mogućnost da potrebnu uslugu dogovore sa nekim od poverenja.
Tokom godina smo osluškivali potrebe naših komšija i sve brojnijih klijenata. Shvatili smo da naši sugrađani sve češće imaju potrebu za našim uslugama van terirorije opštine Zemun, bilo da se radi o kvarovima, havarijama i/ili šlepanju neregistrovanih vozila. Stoga smo svoju uslugu prvo proširili na teritoriju grada Beograda, a zatim i na teritoriju Republike Srbije, region i zemlje Evropske Unije.

Istovremeno je sa potrebama klijenata rasla i potreba da se angažuju osobe od poverenja sa znanjem, iskustvom i spremnošću da u svakoj situaciji budu spremni da pomognu. Omogućili smo im i neophodnu opremu i vozni park kako bi svoje obaveze ispunjavali na najefikasniji način.

Danas su naši iskusni zaposleni i savremeni vozni park dostupni klijentima na teritoriji Srbije, regiona i Evropske Unije, tokom cele godine (i vikendom i praznicima), 24/7, jer znamo da potreba za našim uslugama ne bira ni vreme ni mesto!

Pozovite nas i uverite se efikasnost i kvalitet naše usluge!

Call Now ButtonPozovite odmah